sambasso-banner-aanmelden.png

Het zijn roerige tijden in onze reisbranche. Faillissementen van reisorganisaties en steeds meer macht van slechts enkele partijen in de branche, maakt het steeds lastiger om als zelfstandige reisspecialist nog je klanten goed te kunnen bedienen en er ook nog aan te verdienen.

Sambasso heeft als doel om reisspecialisten, of dat nu stenen reisbureaus of zelfstandige reisagenten (zra) zijn, bij elkaar te brengen en samen de krachten te bundelen. Alleen is het nagenoeg onmogelijk om goed omnichannel je klanten te bedienen. Maar samen kunnen we dat!

 

De sterke punten van Sambasso:

 

Boekingen altijd afgehandeld door de reisspecialist
Bij Sambasso worden alle boekingen altijd afgehandeld door de reisspecialist, dus door jou. Op die manier is er altijd een reisspecialist betrokken bij de boeking. Dat is natuurlijk fijn voor de klant, want die is op deze manier altijd verzekerd van goede hulp indien nodig. Maar dit is ook goed voor jou, want jij genereert op deze wijze extra boekingen. Boekingen die normaal in de directe verkoop terechtkomen en dus verloren gaan. Daarom dus Sambasso!


Off- en Online boeking
Wij van Sambasso vinden het logisch dat jij voor je inspanningen wordt beloond. Dus als jij een boeking afhandelt, krijg jij daarvoor commissie. Dat geldt in het geval van Sambasso reizen ook voor de online boekingen. Daarin maken wij geen verschil. Dat is prettig voor jou want op deze manier komt er voor jou meer commissie binnen. En het leuke is, dit verloopt vol automatisch.

Integratie in het BAS systeem
Het Sambasso boekingssysteem is geïntegreerd in het BAS-systeem. Dat is handig voor jou want dat betekent dat je kunt werken vanuit één systeem. Bovendien zijn de systemen gekoppeld, dus handelingen hoeven niet dubbel te worden uitgevoerd Dat scheelt tijd, en tijd is kostbaar. Daarom dus Sambasso!

Top commissies
Als jij werk verricht moet je daarvoor beloond worden. Daarom zetten wij ons ook in voor goede commissies. De Sambasso leveranciers garanderen dat jij altijd commissie ontvangt voor alle boekingen. We nemen dit zeer serieus en maken ons hard voor een eerlijke beloning, want daar heb je recht op. Daarom dus Sambasso!

Reismerken eigendom Retail
Exclusiviteit voor retail. Alle verkopen uit Sambasso merken worden altijd via een Sambasso reisspecialist afgehandeld. Dus ook via jou als je bent aangesloten bij Sambasso! Sambasso heeft overeenkomsten met de leveranciers, waarin is vastgelegd dat zij nooit een verkoop onder de Sambasso merknaam rechtstreeks mogen doen. Daarom dus Sambasso!

Exclusiviteit voor de Retail
Alle verkopen uit Sambasso merken worden altijd via een Sambasso reisspecialist afgehandeld. Dus ook via jou als je bent aangesloten bij Sambasso! Sambasso heeft overeenkomsten met de leveranciers, waarin is vastgelegd dat zij nooit een verkoop onder de Sambasso merknaam rechtstreeks mogen doen. Daarom dus Sambasso!

Sambasso app
Hoe gaaf is het dat jij je klant een app kunt aanbieden? De Sambasso app is namelijk echt een aanwinst. Reisdocumenten worden er in opgeslagen, wat handig is voor je klant, want zo heeft die altijd zijn reispapieren bij de hand. Maar er staan ook leuke tips in over de omgeving waar je klant verblijft. Het allerleukste is natuurlijk dat jij als reisspecialist ook tips kan toevoegen en daar zelfs commissie over kan verdienen. Nog meer en beter rendement. Daarom dus Sambasso!

logossb.png

Samen Verder

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Iedereen moet doen waar hij of zij goed in is. Dat betekent bij Sambasso dat wij de techniek verzorgen, de leveranciers het aanbod en jij de verkoop. Zo kan een ieder doen waar zijn kracht ligt en werken we samen aan een prachtig platform waarbij iedereen profiteert. Daarom dus Sambasso!

 

Meld je aan bij Sambasso!
Bij Sambasso worden alle boekingen altijd afgehandeld door de reisspecialist, dus door jou. Op die manier is er altijd een reisspecialist betrokken bij de boeking. Dat is natuurlijk fijn voor de klant, want die is op deze manier altijd verzekerd van goede hulp indien nodig. Maar dit is ook goed voor jou, want jij genereert op deze wijze extra boekingen. Boekingen die normaal in de directe verkoop terechtkomen en dus verloren gaan.

Daarom dus Sambasso!