"De wereld biedt jou zoveel moois: een echte vakantie vergeet je nooit meer." wandelvakanties Europa

OVER SAMBASSO

 

Sambasso is een samenwerking van gespecialiseerde reisaanbieders en reisspecialisten. Gezamenlijk bieden wij je een uitgebreid en wereldwijd aanbod van reizen in verschillende prijscategorieën.

 

Je boekt de reis zoals jij dat wilt: direct via de website van de aanbieder of met hulp en advies van de reisspecialist bij jou in de buurt. Hoe je ook boekt, jij en thuisblijvers kunnen altijd een beroep doen op de reisspecialist die jouw reis tot in de puntjes verzorgt. Dat maakt het boeken bij Sambasso veilig en vertrouwd.

Je herkent de deelnemers van Sambasso aan het opvallende Sambasso logo. Een logo dat staat voor kwaliteit, juist omdat we weten hoe belangrijk jouw reis voor je is.

  • Veilig en vertrouwd je reis boeken
    Meer dan 500 reisspecialisten staan voor je klaar. Online, of bij een reisspecialist in de buurt. Welke manier je ook kiest, je boekt altijd veilig en vertrouwd.

  • Voor ieder budget
    Een geweldige vakantie of reiscomponent moet voor iedereen bereikbaar zijn, vinden wij. Daarom bieden wij kwaliteit binnen ieders budget.

  • Dat is Sambasso
    Sambasso staat voor kwaliteit, veiligheid en vertrouwen. Alle reisspecialisten aangesloten bij Sambasso zijn deelnemer van SGR en lid van ANVR.

Sambasso, samen verder.