Volg ons

13 Jan 2020

Appartementen Isla Verde op Tenerife is echt een top "Weg van de Massa" accommodatie. Kleinschalig, net buiten Los Cristianos gelegen en met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is heerlijk vakantie vieren in dit unieke appartementencomplex met een persoonlijke sfe...

2 Dec 2019

Pak nu je kans en ga op pad in Botswana!

4 Nov 2019

Vakantie betekent vooral lekker ontspannen. Maar om te kunnen ontspannen op vakantie is het slim om voordat je weggaat een paar dingen goed te regelen. Dat voorkomt vaak frustratie want soms kun je maar beter goed voorbereid zijn.

We geven je 5 tips voor een zorgeloze...

3 Jan 2018

Met Wandelvakanties Europa maak je de meest uiteenlopende en bijzondere wandelingen op, zoals de naam al zegt, de mooiste plekjes van Europa.

Wandelvakanties Europa biedt vijf verschillende wandelarrangementen aan:

    Vast verblijf

    Trektocht

    Ei...

15 Nov 2017

Voor het komende jaar biedt Sambasso jou nog meer keuze in prachtige vakantieproducten. Maar liefst vier nieuwe merken zijn voor het komende jaar beschikbaar. Binnenkort alle vier beschikbaar voor jou.

De naam zegt het al: een vliegreis naar een zonbestemming. Maar deze...

8 Nov 2017

Sambasso is nog jong, nog maar twee jaar geleden opgericht. Maar in die korte tijd zijn er nu al ruim 160 reisbureaus aangesloten bij Sambasso. We kunnen echt zeggen: "er is er altijd één in de buurt!"

Het vertrouwen in Sambasso is niet zonder reden: prachtige reisprodu...

5 Oct 2017

Voor iedereen is de ideale vakantie anders. De een wil gezellig naar het vertrouwde plekje op de camping, de ander wil alleen maar naar een plek waar de zon schijnt. En weer een ander zweert bij een All Inclusive vakantie. Maar voor veel mensen betekent die vakantie to...

14 Jul 2017

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van het huren van een camper. Lekker rondtrekken met altijd je overnachtingsplek bij de hand.

Maar door de groeiende populariteit wordt het ook steeds lastiger om op het laatste moment nog dé camper te vinden die jij graag op je be...

11 Jul 2017

Weg van de Massa heeft in haar aanbod Gran Canaria toegevoegd. Deze populaire bestemming kent ook prima accommodaties die de naam "Weg van de Massa" eer aandoen.

Gran Canaria betekent brede stranden, imposante zandduinen en een mooie natuur en dat in alle seizoenen van...

5 Jul 2017

Een hotel boeken kan online bij vele aanbieders. Maar ook jouw Sambasso reisspecialist, bij jou in de buurt, biedt nu die mogelijkheid met de nieuwe merknaam Boeknueenhotel.nl.

Je kunt eenvoudig op de website van deze nieuwe aanbieder je hotel zoeken en boeken. Niet all...

Please reload

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn Social Icon
Please reload

Recente berichten
Uitgelichte berichten

Altijd al de Delta van Botswana willen ontdekken?

2 Dec 2019

1/4
Please reload

Archief