Uitgelichte berichten

Camperreis 2018. Wees er vroeg bij!

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van het huren van een camper. Lekker rondtrekken met altijd je overnachtingsplek bij de hand. Maar door de groeiende populariteit wordt het ook steeds lastiger om op het laatste moment nog dé camper te vinden die jij graag op je bestemming wilt huren. Daarom een advies van ons: wees er vroeg bij en boek alvast die camper voor 2018! Onze camperspecialisten Fly to the West (Verenigde Staten en Canada) en Reizen per Camper (o.a. Europa, Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland) kunnen je vast een goede aanbieding doen. Vroeg boeken betekent vaak vroegboekkortingen: hoe eerder je boekt, hoe goedkoper!

Gran Canaria, nieuwe Weg van de Massa bestemming

Weg van de Massa heeft in haar aanbod Gran Canaria toegevoegd. Deze populaire bestemming kent ook prima accommodaties die de naam "Weg van de Massa" eer aandoen. Gran Canaria betekent brede stranden, imposante zandduinen en een mooie natuur en dat in alle seizoenen van het jaar. Appartementen, hotels, villa's en fly-drives op Gran Canaria vind je allemaal bij Weg van de Massa. Ontdek het mooie Gran Canaria.

Hotel? Tri....? Nu ook bij ons!

Een hotel boeken kan online bij vele aanbieders. Maar ook jouw Sambasso reisspecialist, bij jou in de buurt, biedt nu die mogelijkheid met de nieuwe merknaam Boeknueenhotel.nl. Je kunt eenvoudig op de website van deze nieuwe aanbieder je hotel zoeken en boeken. Niet alleen op naam zoeken, maar kies bijvoorbeeld voor de wereldkaart en klik op de bestemming waar jij wilt zijn. En uiteraard kun je filteren op aantal sterren en vele andere persoonlijke voorkeuren. Maar natuurlijk kun je dat ook via je vertrouwde reisspecialist bij jou in de buurt. Boeken zoals jij dat wilt. Boeknueenhotel.nl biedt overnachtingen aan over de hele wereld, zowel voor kort als lang verblijf. En je vindt de beste bes

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn Social Icon

Sambasso Alliantie B.V.

Rijnlaan 4

8032 BA Zwolle

telefoon: +31-(0)38-4672000

e-mail: info@sambasso.nl

KVK: 64146626

BTW: NL8555.41.830.B01

Contact met Sambasso

  • Facebook Social Icon
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2018, Sambasso alliantie B.V.              Disclaimer