Uitgelichte berichten

Ster Cruises online


Vanaf vandaag is Ster Cruises online. Dat betekent dat u voor al uw cruisevakanties ook bij Sambasso terecht kunt. Ster Cruises is gespecialiseerd in, het woord zegt het al, cruises. Of u nu ver weg wilt of liever wat dichter bij huis blijft, bij Ster Cruises zit u altijd goed.

De zee brengt u waar u maar wilt Een reis van Ster Cruises is de ideale manier om de wereld te zien met behoud van comfort. Luxe schepen, die van alle gemakken zijn voorzien, brengen u via zee naar de mooiste plekjes van de wereld. Aan boord geniet u van de rust en ruimte die de zee u biedt, terwijl u van bestemming naar bestemming wordt gebracht. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke vakantie in het Middellandse zee gebied. Maak kennis met diverse indrukwekkende bestemmingen naar keuze. De mediterrane landen kennen een rijke geschiedenis kennen door de invloeden van onder andere de Grieken, Moren en Romeinen. Bezoek prachtige eilanden, schilderachtige havens en historische tempels, kathedralen en moskeeën.

Wereldreizen met behoud van comfort Gaat u liever iets verder weg, dan biedt Ster Cruises een ruime keuze aan verre bestemmingen. Van Afrika tot America, van Alaska tot Azië of zelfs een complete wereldcruise. Een wereldcruise is een bijzondere reis die u altijd bij zal blijven. In ongeveer 3 maanden vaart u rond de hele wereld waarbij u veel verschillende havens, in diverse landen op meerdere continenten bezoekt. Het is een combinatie van veel indrukken opdoen en bijzondere excursiemogelijkheden, maar ook heerlijk tot rust komen met een goed boek, of zonnen bij het zwembad. De mogelijkheden zijn enorm. Het zal nog lastig worden te kiezen uit de vele bestemmingen die worden aangeboden.

Compleet verzorgd op reis Een cruise boekt u op basis van volpension. Aan boord bevinden zich de meest complete keukens om de vele passagiers iedere dag weer van de heerlijkste maaltijden te voorzien. Op de grotere schepen is er keuze uit meerdere restaurants. Hier kunt u terecht voor ontbijt, lunch en diner. Om alle passagiers in het hoofdrestaurant te kunnen laten dineren, wordt het diner vaak in twee zittingen opgediend. Een eerste zitting rond 18:00 uur en een tweede rond 20:00 uur (dit verschilt per rederij en vaargebied). Daarnaast wordt er bij steeds meer rederijen een open zitting aangeboden. Hierbij kunt u zelf bepalen hoe laat, waar en met wie u wilt dineren. Naast de hoofdrestaurants treft u meestal ook een uitgebreid buffetrestaurant voor uw ontbijt, lunch en diner.

Aan boord en in beweging Na al dat heerlijke eten is beweging ook wel aangenaam, en dat kan zeker. Op vrijwel alle schepen is een fitnessruimte aanwezig. Hoe moderner het schip, hoe groter en uitgebreider deze ruimte zal zijn. U kunt als individu trainen, maar het is ook mogelijk om door een trainer te worden begeleid. Rondom het dek buiten is een jogging track aanwezig en tevens zijn er vaak diverse lessen te volgen.

Genieten van A tot Z Kortom bij Ster Cruises wordt u vakantie echt genieten van A tot Z. Wij wensen u alvast een behouden vaart!

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square
  • Instagram - Black Circle