Please reload

Recente berichten

Altijd al de Delta van Botswana willen ontdekken?

2 Dec 2019

1/4
Please reload

Uitgelichte berichten

Naturist2Go, reizen voor én door naturisten

19 May 2016

Bezoekt u graag de sauna, of ligt u wel eens op het naaktstrand? Dan is een naturistenvakantie het overwegen zeker waard. Hier kunt u bij het zwembad of het strand altijd naakt recreëren zonder enige belemmering, een hele vakantie lang. Naturist2Go heeft een breed aanbod van naturistenreizen op diverse bestemmingen, zowel dichtbij en ver weg.

 

Vrijheid en respect
Een naturistenvakantie geeft een gevoel van vrijheid, met respect voor de natuur en elkaar. Het is voor nieuwkomers misschien even wennen, maar u zult al gauw merken dat u zich op een naturistenreis minder bekeken voelt dan elders. De gezamenlijke naaktheid verbroedert en verlaagt de drempel tot contact met elkaar. Wat is er heerlijker dan de warme zon en het koele water direct op de huid te voelen? Geen gedoe met natte zwemkleding meer, maar streeploos bruin worden. Bovendien hoeft u geen volle koffers mee te nemen. U bent niet de enige die geniet van blootlopen. In Nederland zijn circa 2 miljoen mensen die graag naakt recreëren. Dat is dus bijna 1 op de 8 personen.

 

Voor én door naturisten
Veel mensen weten niet dat er naturistenreizen bestaan. Terwijl juist de vakantie een ideaal moment is om naakt te recreëren. Naturist2Go is opgericht door naturisten en heeft inmiddels al 29 jaar ervaring in het samenstellen van naturistenreizen. Er zijn bestemmingen te boeken over de hele wereld, dichtbij én ver weg. Ook zijn er speciale naturistenvakanties zoals cruises en vakanties met kinderen te boeken. Alle bestemmingen worden persoonlijk bezocht alvorens ze opgenomen worden in het programma. Zo weet u zeker dat u op de mooiste plekjes terecht komt. Ontdek Naturist2Go

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square
  • Instagram - Black Circle

Sambasso Alliantie B.V.

Rijnlaan 4

8032 BA Zwolle

telefoon: +31-(0)38-4672000

e-mail: info@sambasso.nl

KVK: 64146626

BTW: NL8555.41.830.B01

Contact met Sambasso

  • Facebook Social Icon
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2018, Sambasso alliantie B.V.              Disclaimer