Please reload

Recente berichten

Altijd al de Delta van Botswana willen ontdekken?

2 Dec 2019

1/4
Please reload

Uitgelichte berichten

Het beste van elk werelddeel

15 Jun 2016

 

Ook zo’n passie voor Australië, Nieuw-Zeeland, Hawaii, Afrika, Zuid-Amerika of een van de eilanden in de Stille Zuidzee? Dan is “Het Beste van…” precies wat u zoekt. Elk werelddeel heeft zijn eigen website met bijbehorend reisaanbod.

Down Under
Australië is een veilige bestemming, waar u met een gerust hart zorgeloos vakantie kunt vieren.
De infrastructuur is over het algemeen zeer goed ontwikkeld, met een goed wegennet en duidelijke
bewegwijzering. Vanwege de enorme binnenlandse afstanden is het vliegverkeer ook binnenlands
goed ontwikkeld. De lokale sfeer is gemoedelijk, de lijfspreuk van de Australiërs “No worries, mate!” is kenmerkend voor het gebied. Voor alles weet men een oplossing! www.hetbestevanaustralie.nl

Het land van de Kiwi’s
Nieuw-Zeeland is een ideale vakantiebestemming. Het klimaat is gevarieerd maar overwegend aangenaam, u ziet unieke en spectaculaire landschappen. Buitengewone rotsformaties, inheemse vegetatie, het natuurschoon en de Maori cultuur maken Nieuw-Zeeland tot een hele spectaculaire bestemming. www.hetbestevannieuwzeeland.nl

De meest pure en paradijselijke bestemming op aarde!
Puur genieten dat is essentie van reizen naar de Stille Zuidzee! Frans Polynesië heeft een ongekende landschappelijke schoonheid, de Cook Eilanden staat bekent om de azuurblauwe lagune van Aitutaki, de werkende vulkaan in Vanuatu, zwemmen met walvissen in het Koninkrijk Tonga en Fiji met haar vrolijke inwoners. De Stille Zuidzee is hét paradijs en dé droombestemming van velen. www.hetbestevanpacific.nl

The Islands of Aloha…!
Hawaii, de eilanden van de regenboog, het vuur, het water, de wind en de zon. Aloha – overal op Hawaii zult u deze groet horen, die naast “hallo” ook liefde en gehechtheid betekent. Eilandhoppen is dé manier om Hawaii te ontdekken. www.hetbestevanhawaii.nl

Wildernis van Afrika
Het Afrikaanse continent zit vol contrasten. Reizen door Afrika is meer dan op safari gaan.
Tijdens onze reizen kunt u genieten van adembenemende landschappen, verwennerij in luxe lodges, één zijn met de natuur en alles leren over de gewoonten van inheemse volken. Ervaar de eenvoud, de tijdloosheid, de uitgestrektheid en de wildernis van Afrika. www.hetbestevanafrika.nl

Van prachtige cultuur van de Inca’s tot de samba in Zuid-Amerika
Geen ander continent heeft zo een rijke en indrukwekkende cultuurgeschiedenis als Zuid-Amerika. Als men aan Zuid-Amerika denkt dan denkt men al snel aan de samba of aan de Inca’s. Bij het bestuderen van onder meer de fascinerende cultuur van de Inca’s, krijgt u inzichten in een lang vergane en toch nog steeds levendige periode van de geschiedenis van de mens. Naast reizen naar Chili bieden wij ook reizen aan naar Argentinië, Peru, Bolivia, Ecuador, Galapagos, Colombia en Brazilië. www.hetbestevanzuidamerika.nl

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square
  • Instagram - Black Circle

Sambasso Alliantie B.V.

Rijnlaan 4

8032 BA Zwolle

telefoon: +31-(0)38-4672000

e-mail: info@sambasso.nl

KVK: 64146626

BTW: NL8555.41.830.B01

Contact met Sambasso

  • Facebook Social Icon
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2018, Sambasso alliantie B.V.              Disclaimer