Uitgelichte berichten

Ga met "Het Beste van..." naar Hawaii


Altijd al gedroomd van een reis naar Hawaii? Vanaf nu zijn er reizen te boeken bij “Het Beste van …”! Tijdens uw vakantie op Hawaii ontdekt u een fascinerende mix van natuur en cultuur. De eilanden hebben ieder hun eigen charme, geschiedenis en unieke karakter. Islandhoppen is daarbij de ideale manier om de prachtige Hawaiiaanse eilanden te ontdekken. Wij lichten hieronder 3 eilanden toe; Oahu Gaat u voor het eerst op vakantie naar Hawaii, dan is een verblijf op Oahu, het hoofdeiland van Hawaii, een goede eerste kennismaking met de eilandengroep. Zo kunt u heerlijk eten in een van de talloze restaurants, winkelen en genieten van het uitgaansleven in de bruisende stad Honolulu. Voor rust en ontspanning kunt u overdag lekker relaxen op het mooie strand Waikiki beach of een auto huren om de vele bezienswaardigheden te zien die het tropische eiland te bieden heeft. Big Island Het eiland Hawaii, ook wel The Big Island genoemd, staat bekend om het spectaculaire Volcanoes National Park. De actieve vulkaan is een bezienswaardigheid die u zeker niet mag missen tijdens uw verblijf op dit eiland. Of u nu houdt van snorkelen, zwemmen met zeedieren, kayakken of een sportief potje golfen, op The Big island beleeft u vele onvergetelijke hoogtepunten. Maui Ook op Maui kunt u genieten van het mooie onderwaterlandschap en de vele prachtige stranden, zoals Wailea en Makena. Maak in een dag een autorit naar het kleine stadje Hana, met vele mooie tussenstops langs de kust en bezoek onder meer de bijzondere Wailua Falls. De Haleakala vulkaan bewonderen tijdens de zonsopgang op Maui mag u hierbij uiteraard niet ontgaan. Hawaii is de ideale vakantiebestemming als u wilt genieten van indrukwekkende landschappen, natuurparken, mooie witte stranden, maar ook van het moderne stadsleven. Houdt u van ecotoerisme, het bezoeken van historische plekken of gewoon lekker luieren op het strand, kies dan voor een onvergetelijke vakantie naar Hawaii. Wij hebben speciaal voor u een aanbieding geselecteerd waarbij u een bezoek brengt aan deze drie prachtige eilanden!

Bekijk hier de Makai reis

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square
  • Instagram - Black Circle