Uitgelichte berichten

Bent u toe aan Weg van de Massa?


Weg van de Massa is live…. en nu? U kunt nu ontspannen vakanties buiten het massatoerisme boeken. In ons aanbod vindt u kleinschalige hotels, bijzondere appartementencomplexen, authentieke casita’s, village houses, villa’s met een privé zwembad of uw klant boekt een individuele wandelreis op Cyprus. Wilt u liever een combinatie, dan is een fly-drive of eilandhoppen de ideale vakantie. En dit aanbod vindt u op Cyprus, La Gomera, Lanzarote, Mallorca, Rhodos, Sicilie en Tenerife. We hebben alle accommodaties persoonlijk bezocht en beoordeeld, dus we weten waar we over praten. Wij bieden het complete pakket aan dus de vlucht (vanaf Amsterdam), huurauto en de accommodatie. Doordat u bij ons dagelijks kunt vertrekken is het ook mogelijk om zelf de vlucht te boeken vanaf een regionale of buitenlandse luchthaven. Wij kijken uit naar uw boeking! Ontdek Weg van de Massa

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square
  • Instagram - Black Circle

Sambasso Alliantie B.V.

Rijnlaan 4

8032 BA Zwolle

telefoon: +31-(0)38-4672000

e-mail: info@sambasso.nl

KVK: 64146626

BTW: NL8555.41.830.B01

Contact met Sambasso

  • Facebook Social Icon
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2018, Sambasso alliantie B.V.              Disclaimer