Uitgelichte berichten

Ontdek Madagaskar

Madagaskar is het op 3 na grootste eiland ter wereld en wordt ook wel het 6de continent genoemd. Op Madagaskar treft u naast tropische stranden ook ondoordringbare regenwouden aan. Hier wonen veel zeldzame diersoorten, zoals de lemuren, die alleen op Madagaskar voorkomen. Madagaskar wordt steeds populairder als reisbestemming vanwege zijn unieke fauna en flora, de afwisselende landschappen en de verschillende klimaatzones. Ook de heerlijke Malagassische keuken en de vriendelijke en gastvrije bewoners dragen bij aan de populariteit van het eiland. Neem alvast een kijkje bij onze reizen, laat je inspireren en neem contact met ons op.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square
  • Instagram - Black Circle