Uitgelichte berichten

Introductie Tolvignettenplanner.nl


Vanaf nu is tolvignettenplanner.nl. beschikbaar. Op deze website kunnen reizigers die een autovakantie voor de boeg hebben in één oogopslag zien welke tolvignetten zijn vereist op reis. In een handig overzicht wordt per land niet alleen opgesomd welke vignetten benodigd zijn, ook staat per land vermeld welke overige producten automobilisten moeten hebben wanneer zij de weg op gaan. Op de site kunnen alle vereiste vignetten en producten vervolgens in één keer eenvoudig, snel en betrouwbaar online worden besteld. Hiermee wordt de voorbereiding van een autovakantie voor elke reiziger een stuk gemakkelijker. Met het lanceren van tolvignettenplanner.nl dienen wij het gemak van iedereen die op een internationale autovakantie gaat. Elk land heeft namelijk zo zijn eigen regels op het gebied van verkeer en vervoer. Het hebben van een autovignet om in een bepaald land de weg op te mogen gaan, is daar een bekend voorbeeld van. De bestaande praktijk is nu dat een reiziger zelf per land dat hij doorkruist moet uitzoeken of een vignet is vereist en hoe hij deze kan aanschaffen. Via tolvignettenplanner.nl is dat verleden tijd en kunnen alle vereiste vignetten vooraf in één keer worden besteld. Verder kennen sommige landen specifieke regels waaraan automobilisten moeten voldoen, zoals het hebben van veiligheidshesjes of reservelampen. Ook deze producten kunnen direct via de site worden besteld. Wat tolvignettenplanner.nl ideaal maakt voor reizigers, is dat zij op de site slechts het adres van vertrek en van aankomst hoeven op te geven. Vervolgens wordt de optimale route berekend en is direct te zien welke landen op de reis worden gepasseerd. Een voorbeeld van een steeds populairder wordende bestemming is Kroatië. Een automobilist rijdt in dat geval vanuit Nederland door Duitsland, Oostenrijk en Slovenië. Elk van deze landen heeft zijn eigen regels met betrekking tot de vignetten of producten. Inclusief Kroatië gaat het dan al om vier verschillende landen. Het bespaart veel tijd en moeite voor reizigers om nu niet meer per land alle vereisten op te zoeken maar dit via een paar muis-klikken te kunnen zien. Wij geloven er ten zeerste in dat dit comfort veel reizigers blij gaat maken.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square
  • Instagram - Black Circle