Please reload

Recente berichten

Altijd al de Delta van Botswana willen ontdekken?

2 Dec 2019

1/4
Please reload

Uitgelichte berichten

Eerst inpakken..., 15 tips voor jou

6 Apr 2017

 

Op vakantie gaan is super leuk, nieuwe avonturen beleven. Nieuwe dingen zien en er echt even helemaal lekker uit zijn. Maar dat inpakken… Vaak zien we er behoorlijk tegenop. Bang om van alles te vergeten en meer willen meenemen dan eigenlijk kan. Daarom geven we je tips voor het inpakken van je koffer.

 

 

Tip 1:

Start met het maken van een lijstje.

Voordat je van alles in je koffer gooit is het handig om een lijstje te maken. Wat moet er mee? Denk aan reisstekkers, je paspoort, eventuele visums. Maar denk ook na over hoeveel kleding je denkt nodig te hebben. Schrijf alles op, mobiel, oortjes, zonnebril, zonnebrand…

 

 

Tip 2:

Zorg voor een goede koffer.

Mocht je op zoek moeten naar een nieuwe, schaf dan een niet te zware koffer aan. Hoe lichter de koffer, hoe meer je kan meenemen. Er worden immers eisen gesteld en als jij 10 kilo bagage mag meenemen is het fijn als je koffer niet al 4 kilo weegt. Tegenwoordig zijn er gelukkig oersterke lichtgewicht koffers, erg handig dus.

 

 

Tip 3:

Ga doelgericht te werk.

Waar ga je naar toe op vakantie? Wat voor soort kleding denk je daar nodig te hebben. Het is niet echt heel logisch om een dikke trui mee te nemen als je op strandvakantie gaat naar Ibiza. Hoogstwaarschijnlijk heb je hem daar echt niet nodig, bovendien neemt zo’n dikke trui veel ruimte in beslag. Dus, kies kleding die past bij je vakantie.

 

 

Tip 4:

Neem accessoires mee.

Een basic shirtje kan je prima meerdere keren aan. Maar om er toch telkens net even iets anders uit te zien, is het slim om wat verschillende accessoires mee te nemen. Deze nemen niet zo veel ruimte in, maar maken wel dat jij er leuk uitziet.

 

 

Tip 5:

Combineer.