Uitgelichte berichten

2018: nog meer keuze bij Sambasso


Voor het komende jaar biedt Sambasso jou nog meer keuze in prachtige vakantieproducten. Maar liefst vier nieuwe merken zijn voor het komende jaar beschikbaar. Binnenkort alle vier beschikbaar voor jou.

De naam zegt het al: een vliegreis naar een zonbestemming. Maar deze reis kun je helemaal zelf samenstellen! Kies jouw vlucht en jouw hotel. Het resultaat is een reis helemaal zoals jj dat wilt tegen de allerbeste tarieven.

Jij wilt lekker je rust vinden in een mooie vakantiewoning in Europa. dan ben je bij Beste Vakantiewoningen helemaal op het juiste adres. Variërend van 1 tot 45 personen, van 3 tot 28 nachten. Zwembad, Golfbaan? Kies jij maar...

Een actieve vakantie waarbij je te voet prachtige plaatsen kunt ontdekken. Je ziet veel meer van je omgeving en komt vaak daar waar iedere andere vorm van transport niet kan komen.

Je auto veilig en tegen aantrekkelijke tarieven parkeren in de buurt van de luchthaven. Dat kan met Parkeren bij de Luchthaven. Geen gezoek naar een plekje en de transferbus brengt je tot aan de deur van de luchthaven.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square
  • Instagram - Black Circle