Uitgelichte berichten

Appartementen Isla Verde op Tenerife.


Appartementen Isla Verde op Tenerife is echt een top "Weg van de Massa" accommodatie. Kleinschalig, net buiten Los Cristianos gelegen en met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is heerlijk vakantie vieren in dit unieke appartementencomplex met een persoonlijke sfeer. De 15 appartementen en studio’s liggen in een groene tuin met tropische beplanting en voor de ontspanning neem je een duik in het heerlijke zwembad.

Weg van de Massa biedt vakanties inclusief huurauto en een bijzondere accommodatie aan. Onze accommodaties bevinden zich voornamelijk op rustige plekjes en zijn persoonlijk door ons bezocht en beoordeeld. Klik hier voor weer informatie.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square
  • Instagram - Black Circle