Vliegen is een geweldige manier van reizen. Het biedt je mogelijkheden die ongekend zijn. Grote afstanden zijn binnen afzienbare tijd te overbruggen. Wereldwijd is binnen handbereik. Voor al je vluchten vanaf alle luchthavens, kunt u terecht bij PerVliegtuig.nl.

Je houdt van rustige plekjes, waar niet iedereen naar toe gaat. Nog niet ontdekte locaties, zonder massatoerisme. De mooiste plekjes die niet bij iedereen bekend zijn. Betoverende locaties in heel Zuid-Europa voor jou alleen. Je komt volledig tot rust bij Weg van de massa.

Naturisme is ‘a way of life’. Deze aanbieder richt zich op naturistische vakanties en doet dat op locaties wereldwijd. Naast locaties op land, behoren ook cruises tot de mogelijkheden. Of je nu alleen, met jouw partner of het hele gezin op vakantie wilt gaan, er zijn mogelijkheden genoeg. Uiteraard altijd in harmonie met de natuur.

VLIEGVAKANTIES RONDOM DE MIDDELLANDSE ZEE EN EUROPESE STEDENTRIPS.

TravelPortal is een reisaanbieder die door de Sambasso reisspecialist met een geavanceerd zoek- en boeksysteem de beste combinatie van vlucht, hotel en eventueel transfer* voor jou kan samenstellen.

Flexibel en altijd actueel!

Neem contact op met de Sambasso reisspecialist bij jou in de buurt, geef je wensen door en vraag om een TravelPortal vakantie.

Zeker weten dat het een vakantie wordt die past bij jou!

* Transfer is het vervoer van luchthaven naar accommodatie en terug.

Italië

Griekenland

Spanje

Portugal

Turkije

Huurauto erbij?

Zonvakanties                          'Wie doet je wat als je ligt te genieten in de zon.'

Sambasso Alliantie B.V.

Rijnlaan 4

8032 BA Zwolle

telefoon: +31-(0)38-4672000

e-mail: info@sambasso.nl

KVK: 64146626

BTW: NL8555.41.830.B01

Contact met Sambasso

  • Facebook Social Icon
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2018, Sambasso alliantie B.V.              Disclaimer